طرح‌های در حال اجرا

¢ بررسی میزان سولفات باقی‌مانده‌ی حاصل از مواد شوینده پودری بعد از عملیات آبکشی و شستشوی البسه

مجریان:   دکتر پیمان قجربیگی، دکتر اشرف حاج حسینی

¢ شیوع باکتری‌ استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی ایران: مطالعه مرور سیستماتیک و متاآنالیز

مجری:   سعید شهسواری

¢ ارزیابی مواجهه با 16 نوع محصول بهداشتی فردی در شهر قزوین

مجریان:   دکتر پیمان قجربیگی، صاحبه قنبری

¢ ارزیابی نگهدارنده‌های بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در رب‌های گوجه فرنگی فله‌ای با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر قزوین

مجریان:   دکتر پیمان قجربیگی، اعظم رحیمی نیارکی، علی سلطانی آبکنار

¢ بررسی شیوع و مقاومت آنتی‌بیوتیکی سالمونلا انتریتیدیس در تخم‌مرغ‌های عرضه شده‌ی شهر قزوین، سال1398

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی

¢ ارزیابی کیفیت ماندگاری گوشت شترمرغ طی دوره نگهداری در فیلم دولایه حاوی پودر پوست انار به عنوان یک بسته‌بندی فعال

مجری:   دکتر رزاق محمودی

¢ ارزیابی اثر خواص ضد‌باکتریایی فیلم نانوسلولز حاوی پُست‌بیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس در بسته‌بندی فعال گوشت چرخ شده گاو

مجری:   دکتر رزاق محمودی

¢ بررسی تاثیر پوشش خوراکی حاوی باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های کیفی و پایداری نگهداری گوشت سینه مرغ عمل‌آوری‌شده پخته در طی نگهداری به صورت سرد (4ºC)

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی

¢ تاثیر پوشش موسیلاژ اسفرزه و اسانس زنیان بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (آگاریکوس بیسپوروس)

مجری:   دکتر رزاق محمودی

¢ تاثیر پوشش خوراکی ترکیب آرد سنجد و موم زنبور عسل با عصاره بره موم بر ایمنی و کیفیت میکروبی گوشت سینه مرغ نگهداری شده در دمای یخچال

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی

¢ تعیین رنگ‌های مصنوعی به کار برده شده در زردچوبه و سماق به روش کروماتوگرافی لایه نازک در استان قزوین

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی

¢ بررسی زنده‌مانی پروبیوتیک‌های کپسوله و غیرکپسوله در کالباس‌ امولسیونی و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آن

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی

¢ بررسی تاب‌آوری و ماندگاری نیروی انسانی بهداشت در بحران کووید19: مرور نظام‌مند عوامل موثر، سیاست‌ها و استراتژی‌های تقویت و ارتقاء

مجری:   دکتر امید خسروی‌زاده

¢ تعیین میزان هیستامین در ماهی‌های تن منجمد عرضه‌شده در سطح شهر قزوین با روش FTIR و Chemometrics

مجری:   دکتر پیمان قجربیگی