1. ارتقاء کیفیت، بهداشت و سلامت شیرینی های سنتی قزوین

    مجری: دکتر بابک پاک بین 

     

    2. بررسی تاثیر حضور پزشکان متخصص مقیم بر شاخص های عملکردی بخش اورژانس مراکز آموزشی و درمانی قزوین: تحلیل سری زمانی منقطع

    مجری: دکتر امید خسروی زاده

     

    3.تاثیر مداخله آموزشی تئوری محور بر مصرف محصولات غذایی سالم و ارگانیک در زنان خانه‌دار شهر قزوین

    مجری: دکتر عیسی محمدی زیدی

     

    4.بررسی شیوع، مقاومت آنتی میکروبی، ژن حدت و تنوع ژنتیکی سالمونلا جدا شده از شیر خام، گوشت مرغ و سبزیجات خام عرضه شده در شهر قزوین، سال 1400

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    5.ارزیابی پروبیوتیکی و ایمنی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر مادر

    مجری: دکتر بابک پاک بین

     

    6. راندمان و کارایی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال، فنولی و آنتی اکسیدان های الئورزین‌های گیاهان دارویی بومی استان قزوین

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    7. شیوع گونه های کمپیلوباکتر و ژنوتایپینگ ایزوله های جداشده از سبزیجات خام شهر قزوین ،سال1400

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    8. بررسی زنده‌مانی پروبیوتیک‌های کپسوله و غیرکپسوله در کالباس‌ امولسیونی و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آن

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    9. ارزیابی اثر شست و شو بر کارایی فیلتراسیون ماسک‌های پارچه‌ای، جراحی و N95

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    10. تاثیر پوشش موسیلاژ اسفرزه و اسانس زنیان بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید(آگاریکوس بیسپوروس) (مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی)

    مجری: دکتر رزاق محمودی

     

    11. بررسی تاثیر پوشش خوراکی حاوی باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های کیفی و پایداری نگهداری گوشت سینه مرغ عمل‌آوری شده پخته در طی نگهداری به صورت سرد(مرتبط با مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی)

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی

     

    12. ارزیابی کیفیت ماندگاری گوشت شترمرغ طی دوره نگهداری در فیلم دولایه حاوی پودر پوست انار به عنوان یک بسته بندی فعال(طرح هیأت علمی مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی)

    مجری: دکتر رزاق محمودی

     

    13. ارزیابی اثر خواص ضد‌باکت ریایی فیلم نانوسلولز حاوی پُست‌بیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس در بسته‌بندی فعال گوشت چرخ شده گاو(طرح هیأت علمی مرتبط با مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی)

    مجری: دکتر رزاق محمودی 

     

    14. بررسی رنگ‌های مصنوعی در زردچوبه و سماق فله ای عرضه شده در استان قزوین به روش کروماتوگرافی لایه نازک

    مجری:  دکتر پیمان قجربیگی

     

    15. ارزیابی مواجهه با 16 نوع محصول بهداشتی فردی در شهر قزوین

    مجری: دکتر پیمان قجربیگی، صاحبه قنبری

     

    16. تشخیص باکتری‌های پروتئوس و سالمونلا در مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی نقطه ذوب با قدرت تفکیک بالا HRMA

    مجری: دکتر بابک پاک بین  

     


    6.1.9.0
    گروه دورانV6.1.9.0